Uludağ Bilişim, 2002 yılından beri sağlık sektörüne Bilgi Sistemleri tasarlayan, kuran ve yön veren, bu sistemlerin servis ve destek hizmetlerini yürüten bir yazılım şirketidir.
Gagazi.com 2020 yılında Dünyayı Giydiren Ünlü Markaların 0-14 yaş bebek ve çocuk tekstili üreticilerinden aracı olamadan müşterilerimize perakende e-ticaret satış mağazası olarak kuruldu. Yakaladığı maliyet avantajını müşterilerine yansıtarak hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi.
Kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve satış sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi olan gagazi.com da, tüm Türkiye'den tek tıkla güvenli bir şekilde zahmete girmeden alışveriş yapabilirsiniz.
Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda üreticilerden aldığı ürünleri satan gagazi.com, ürün seçebilme avantajı ile her yıl 500 den fazla markaya ait yaklaşık 35.000 çeşit ürünü siz müşterilerimizin beğenisine sunmayı hedeflemektedir.
Yurt içi ve yurt dışın da öz sermayemizle büyüme hedeflerimizi gerçekleştirerek, hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini sağlayarak Dünyayı Giydiren Ünlü Markaların 0-14 yaş bebek ve çocuk tekstili üreticilerinden aracı olamadan müşterilerimize perakende e-ticaret sektöründe Türkiye’nin her noktasındaki müşterimizle buluşturmak ve öncü firma olmaktır.
Kurulduğu günden bu güne sağlık sektörünün istekleri ve gereksinimlerini gözlemleyen, analiz eden; sonuçlara kendi deneyim ve bilgisini de katarak projeler geliştiren Uludağ Bilişim, teknolojinin yüksek kalitesini taşıyan "Yazılım Ürünleri" ile bir çözüm merkezidir.
Ülkemiz sağlık sisteminin güncel sorunlarının tümüne; kullanılan ileri teknoloji sayesinde ve bu sektörde uzun tecrübelere sahip uzmanlarımız ile kesin çözümler sunulmaktadır. Uzun süren analizler sonrası hastaneler, laboratuvarlar, aile sağlığı merkezleri, il sağlık müdürlüklerinin ve halk sağlığı müdürlüklerinin tüm sorunları tespit edilmiş ve bu sorunlara yazılım uzmanlarımız ile sağlık sistemi çalışanlarının ve bayilerimizin ortaya koyduğu çözüm önerilerinin en makul yönlerinin harmanlanmasıyla çok farklı çözüm yaklaşımları geliştirilmiştir.
Tüm sağlık birimlerinin (Sağlık Bakanlığı, SGK, Hastaneler, Klinikler, Sağlık Müdürlükleri, Aile Sağlığı Merkezleri, Laboratuvarlar, Döner Sermaye Saymanlıkları) aynı dili konuşan (XML) ve internetin tüm avantajlarını kullanıma sunan yerleşik lokal uygulamaları geliştirilmiştir. Bu uygulamalar sadece Lokal ihtiyaçları olan faturalama, kaçak hasta, entegre hastane birimleri gibi gereksinmelere ihtiyaç vermekle kalmaz, kayıtlı veriden üretilebilen tüm istatistiksel veriyi oluşturur ve yönetimin karar alma mekanizmasının bel kemiği haline gelecek kadar önemli bir rolü üstlenir. Hastaneler günlük sorunlarıyla boğuşmanın çok ötesine gidip, geleceğe yönelik analizler, öngörüler gibi geçmiş verilerin regresyonlarıyla elde edilerek sunulan bilimsel verilerin ışığında kendisini geliştirebilir.